Logotype

 

 
Årsredovisning 2021

Fortnox företagsplattform

Fortnox är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Med smarta tekniska produkter och lösningar, och möjlighet att koppla ihop dessa med hundratals externa parter, är Fortnox ett nav för företagande i Sverige. 

Fortnox företagsplattform och ekosystemet kring den med samarbetspartners som redovisningsbyråer, integratörer, banker och myndigheter ger Sveriges företagare bättre förutsättningar att bedriva sin verksamhet. Produkterna automatiserar många steg i företagarens vardag och låter företagaren ha realtidskoll på sin affär med databaserade insikter.

Fortnox produkter i kombination med våra öppna API och samarbeten med ett stort antal systemleverantörer, banker och myndigheter gör att företagaren själv kan bygga ihop sin specifika lösning. Förutom ett brett och utbyggbart produkterbjudande hjälper Fortnox också varje dag till att koppla ihop företagen med en av alla redovisningskonsulter som använder Fortnox. I Fortnox företagsplattform kan redovisningskonsulten och företagaren samarbeta och dela upp arbetet mellan sig. 

Utifrån företagarens behov har vi också utvecklat finansiella tjänster. Företagen kan därmed växa i den takt de själva vill - med full koll på sin likviditet. Utvecklingen av Fortnox produkterbjudande har pågått och utvecklats sedan starten 2001. Idag samarbetar vi  med närmre än 400 integrationspartners som i Fortnox olika erbjudanden skapar branschspecifika lösningar för olika  behov, och tar allt mer ökat ansvar, för att fler också blir framgångsrika i sitt företagande.

Fortnox produkter kan köpas helt individuellt eller som ett lämpligt urval inklusive produktsupport.  Produkterna  är uppdelade inom olika produktområden.  Inom våra lösningsområden Företagande och Byrån erbjuder vi även paket och lösningar till våra kunder.