Logotype

 

 
Årsredovisning 2021

Lösningsområden

Inom våra lösningsområden Företagande och Byrån erbjuder vi även paket och lösningar till våra kunder. Ett paket består av flera produkter samlade i ett paket med ett särskilt priserbjudande, inklusive produktsupport medan våra lösningar  är en kombination av produkter och support för hela lösningen, för en specifik bransch.

Företagande

Fortnox affärsområde Företagande har under året tagit fram ett nytt och enklare gränssnitt i Bolagshanteraren. Att göra-listorna för både kund- och leverantörsfakturor i Bolagshanteraren har också hjälpt företagare på många sätt. Med tydliga listor över vilka fakturor som behöver hanteras får företagaren en bra överblick. 

Fokus 2021 har också legat på att ta fram en lösning specifikt riktad mot hantverkare. Idag har Fortnox nästan en tredjedel av alla Sveriges hantverkare som kunder, men många av dessa har inte tagit steget till att arbeta digitalt. Med Fortnox nya skräddarsydda lösning så blir det enklare och smidigare att driva företag inom bygg och hantverk. 

Med våra funktioner och produkter blir det lättare och smidigare att driva företag, oavsett vilken bransch man verkar i.

Edvin Liden

Lösningsområdeschef,

Företagande

Byrån

Det är inte varje år vi har förmånen att lansera en helt ny produkt. Men 2021 hände det. Affärsområdet Byrån lanserade Fortnox Bokslut & Skatt och kunde äntligen säga till våra kunder att nu har vi allt för din byrå. Sedan dess har vi pratat mycket om att vi förändrar redovisning i grunden – och så är det faktiskt:

Att kunna samla allt i samma plattform har varit en dröm för många länge. Nu är den verklighet. I Bokslut & Skatt finns marknadens smartaste lösning för avstämning & rapportering – så att konsulterna kan ta sin rådgivning till nästa nivå. Och mjukvaran i Bokslut & Skatt utvecklas hela tiden eftersom alla som använder den får vara med och påverka framtidens funktionalitet. Så när vi säger att vår senaste nyhet är skapad av branschen för branschen, då menar vi det.

Och på tal om att involvera kunderna i vår utvecklingsprocess – det är så vi alltid har jobbat.  Att kunderna är nöjda med funktionalitet, användarvänlighet och gränssnitt är det viktigaste för oss. Genom att lyssna in och ta deras idéer vidare utvecklar vi vår företagsplattform tillsammans.

Kristian Elmefall

Lösningsområdeschef,

Byrån