Logotype

 

 
Årsredovisning 2021

Mer automatisering ger mervärde för Fyrklövern

Det effektiva digitala flödet med Fortnox Lön och kopplingen till bokföring är stora fördelar för Sofie Hassona på Fyrklövern. Nya funktioner utvecklas löpande för att ge en komplett paketlösning - och de som byrå får möjlighet att vara med och påverka utvecklingen.

Sofie Hassona är kontorschef på Fyrklöverns Västeråskontor och arbetar med lön och HR-frågor. En viktig fördel med Fortnox Lön tycker Sofie är kopplingen till bokföringen och att det finns ett helt digitalt flöde som de kan erbjuda kunden. Att kunna samarbeta med både kunder och kollegor är viktigt för det effektiva flödet. Och det kan anpassas efter kundens behov - oavsett om de vill hantera fler delar själva, eller vill ha Sofies hjälp.

Sofie gillar att Fortnox hela tiden utvecklar sitt erbjudande för att kunna ge kompletta lösningar. Och att de som byrå får vara med och påverka utvecklingen.

- Det kommer nyheter hela tiden och det tycker vi är positivt!

Automatisering ger mervärde för byråns uppdrag

En sådan är den automatiska inlämningen av arbetsgivardeklarationen som kom förra året. Den minskar hanteringen av manuella filer och det både effektiviserar och minskar risken för manuella fel. Kunderna vill i allt högre grad ha effektiva processer för hela sin redovisning idag, och Sofie tror att efterfrågan kommer att öka vad gäller automatiserade funktioner:

- Kunderna kommer att vilja koppla ihop Fortnox med flera olika system, och integrationslösningar ligger i framtiden. Allt som kan automatiseras med kvalitet och säkerhet kommer att efterfrågas och det ger mervärde i våra uppdrag att kunna erbjuda kunderna det. Det ger oss mer tid för rådgivning, och att kunna vara en partner som stöttar i affärsbeslut.